Eminem – Hip Hop Elvis


01. Intro
02. Hip Hop Elvis
03. Its Too Much
04. The Only Way
05. Step Too This
06. Detroit Solders
07. The Last Time
08. Give Everything To Me
09. No Way, No More
10. Coaine To Me
11. Its Not Enough
12. We Gone


Вашето име (изисква се)
Вашият Email (изисква се)
Текста на песента (изисква се):
Попълнете кода от изображението (задължително)


You may also like...